5G AIoT kamery Milesight

5G AIoT AF ZOOM Pro Bullet Plus IP kamery

AIoT kamery Milesight se zabudovaným 5G/4G LTE routerem a IoT LoRaWAN bránou pro vysokorychlostní bezdrátový přenos dat po 5G/4G LTE GSM síti, vč. integrovaných inteligentních video analytických funkcí AI


Inteligentní design 5G AIoT kamer Milesight

5G AIoT kamery jsou vybaveny dálkově ovládaným motor ZOOM objektivem, vysoce citlivým obrazovým senzorem (2MP nebo 8MP/4K), adaptivním IR Smart LED nočním přísvitem, zabudovaným vysokorychlostním bezdrátovým 5G LTE routerem, bezdrátovou IoT technologií LoRaWAN pro bezdrátové připojení IoT senzorů s dosahem až 15 km a inteligentní video analýzou obrazu.


Bezdrátový datový 5G router

Vestavěný bezdrátový GSM 5G router v kamerách Milesight poskytuje flexibilní mobilní širokopásmový přenos obrazu v reálném čase až v Ultra HD rozlišení.


Vysoká šířka pásma

Díky velké šířce pásma poskytuje 5G technologie oproti předchozím generacím mobilních GSM sítí obrovskou síťovou kapacitu, a také podporuje nahrávání a stahování záznamů ve velmi vysokém rozlišení během několika sekund.


Nízká latence 5G

Technologie 5G výrazně zkracuje dobu odezvy kamery a poskytuje plynulý obraz v reálném čase téměř bez zpoždění.


Široká flexibilita 5G AIoT

Díky spojení všech integrovaných technologií 5G+AI+IoT poskytují IP kamery Milesight bezkonkurenční fexibilitu a nabízí uplatnění v širokém spektru oborů a průmyslu. (např. pro chytré město, energetiku, zdravotnictví, obchod, vzdělávání, zemědělství, automatizovanou výrobu, doly ap.)


Edge Computing

Díky vysokému výpočetnímu výkonu a integrovaným funkcím 5G AIoT kamer se výrazně odlehčují požadavky na centrální správu, zkracuje se procesní čas, a celkově se zlepšuje decentrální komplexní systémová efektivita.


Vestavěná technologie IoT

Vestavěný IoT modul Milesight podporuje technologii LPWAN (LoRaWAN) pro dezdrátovou komunikaci IoT čidel na dlouhé vzdálenosti s nízkou spotřebou energie. 5G AIoT kamera je potenciálně schopna propojit tisíce až miliony IoT zařízení a realizovat kriticky důležité aplikace. Vestavěný IoT modul je schopen shromažďovat a zpracovávat posílaná data od různých IoT senzorů a odesílat na centrální cloud.


AI video analytika Milesight

Video analytika Milesight nové generace (AI) se vyznačuje vysokou přesností, které se dosahuje využitím předem vyškoleného modelu strojového učení („Deep Learning“). Kamery Milesight tak mohou inteligentně filtrovat objekty v obraze a zaměřit se na detekci osob a vozidel a využívat různá pravidla pro detekci událostí (detekce obličeje, počítání osob, podezřelý pohyb v zóně atd.).

IP kamery Milesight disponují umělou inteligencí, kterou používají pro video analytické funkce

Špičková kvalita obrazu

Rozlišení až 4K, vysoký dynamický kontrast WDR 140dB, rychlé snímání 100fps, adaptivní Smart IR přísvit, Ultra citlivý CMOS senzor Sony Starvis